Felavatták a VÖTE új tűzoltó gépjárműfecskendőjét

A mai napon került sor Egyesületünk egyik legjelentősebb eseményére!

A velencei tűzoltószertár előtt szeretett Magirus Deutz tűzoltójárművünket több mint 20 év üzemeltetés után elbúcsúztattuk, majd visszaszolgáltattuk jogos tulajdonosának, Vadas Tamás úrnak, akinek ezúton is köszönjük bizalmát és megbecsülését!

Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan osztoztak ünnepi hangulatunkban, amelynek fényét emelte Tessely Zoltán térségünk országgyűlési képviselőjének, Dr. Molnár Krisztián a Fejér-megyei Közgyűlés elnökének jelenléte, akik abból az alkalomból kaptak meghívást eseményünkre, hogy a lakosság szolgálatába állíthattuk az egyesület első, saját tulajdonú Steyr tűzoltó fecskendőjét.

Az új járművet felszentelte Récsei Norbert katolikus plébános úr. Jelenlétükkel megtisztelték az egyesületet még Molnár József tűzoltó alezredes, polgári védelmi felügyelő, a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke, továbbá Pápai Szabó György református lelkész, aki áldást mondott új járművünkre.

Az egyesület legújabb járműve mind teljesítményben, mind felszereltségében felülmúlja elődeit és egyúttal biztonságosabb, gyorsabb, modernebb eszköze lesz a tűzoltásnak és egyéb elhárítási munkálatoknak.
Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek eseményünkre, hogy velünk ünnepeltek, búcsúztatták el régi fecskendőnket, majd tanúi lehettek legújabb járművünk felavatásának is!

Hasonló cikkek